Waardebepaling

Weten wat de waarde van uw woning in de huidige marktomstandigheden is? Vraag dan een waardebepaling, ook wel waarde-advies genoemd aan. U weet dan of u een overwaarde kunt verwachten bij de verkoop van uw huis. Of dat u met een restschuld blijft zitten. Slim om te doen voor dat u de knoop doorhakt uw huis te gaan verkopen. En, zo'n waardebepaling is geheel gratis en vrijblijvend en verplicht u tot niets. 

Zo'n waardebepaling is dus eigenlijk een must als u een besluit wil nemen uw huis wel of niet te gaan verkopen. Vraag dus snel een waardebepaling aan. En aan een waardebepaling zitten geen kosten verbonden dus wat let u?

 

Gratis waardebepaling aanvragen? 

  • Vul onderstaand formulier in.
  • Ik neem vervolgens contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak doe ik een opname van uw huis. Hoe ziet uw huis er van binnen en buiten uit, welke verbouwingen hebben plaatsgevonden etc. etc. De opname duurt maximaal een uur.
  • Op basis van deze opname maak ik een rapport waarin de belangrijkste kenmerken van uw huis staan inclusief de verwachte waarde van uw huis.
Met deze informatie op zak kunt u uw volgende stap bepalen. 
Desgewenst lever ik er u ook een verkoopvoorstel bij. Wel zo handig om te hebben als u naar aanleiding van deze waardebepaling besluit uw huis te gaan verkopen.

 

Waarde-advies of Taxatierapport?

Let op: een waarde-advies is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatierapport is veel uitgebreider, voldoet aan heel andere eisen en is bedoeld voor bijvoorbeeld de aanvraag of het oversluiten van een hypotheek. De bank schrijft in bijna alle gevallen ook voor dat het taxatierapport gevalideerd moet worden door een onafhankelijk instituut zoals het NWWI. Zo’n taxatie kan ik natuurlijk ook voor u verzorgen. Kijk voor meer informatie op Taxatie.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring