Maak kennis met 4EASYMOVING

4EASYMOVING – Voor Gemakkelijk Verhuizen. Eigenlijk zegt de naam het al helemaal. Mijn bedrijf is er op gericht om u in alle fases van uw verhuizing te ontzorgen.
 

Gecertificeerd registermakelaar en registertaxateur

Mijn naam is Frank van Osch en ik ben gecertificeerd registermakelaar en register-taxateur. Dagelijks op pad om de belangen van mijn klanten bij de verkoop, aankoop, taxatie, verbouwing van en verhuizing naar hun huis op doeltreffende wijze te behartigen. Een realistische kijk op de lokale- en regionale huizenmarkt gekoppeld aan een transparante werkwijze zonder kleine lettertjes. En niet onbelangrijk: lage kosten tegen hoge kwaliteit. Dat heeft al vele tevreden klanten opgeleverd zoals u kunt lezen bij de Klantervaringen.
 

Ontzorgen tijdens het complete proces

Ontstaan vanuit een ruime ervaring met verkopen, aankopen, verhuizen en verbouwen en de (daaruit voortgevloeide) overtuiging dat het beter kan, is het mijn ambitie om u professioneel en met verstand van zaken te ontzorgen bij alles wat bij uw verhuizing komt kijken. Of u nu binnen Drenthe gaat verhuizen of van buiten Drenthe komt.
 

Uw wensen staan centraal

Tweeverdiener, alleenstaand, jong of oud, mobiel of juist minder mobiel, voor iedereen is het kopen of verkopen van een huis en de daarop volgende verbouwing en verhuizing een ingrijpende gebeurtenis. 4EASYMOVING staat u graag als partner in dit proces terzijde, regelt en ontzorgt waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over kosten, doorlooptijd en de daarmee samenhangende contractuele zaken. Uw wensen staan centraal zodat u aan het einde tevreden zult terugkijken op het totale proces.
4EASYMOVING Makelaardij: van Huis naar Thuis.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring