Verkoopmakelaar

Met mijn jarenlange ervaring, sprekende resultaten en uitgebreide netwerk in Hoogeveen, Coevorden, Hardenberg en De Wolden is de verkoop van uw huis bij mij in vertrouwde handen. Bel 06-53303753 of mail info@4easymoving.nl.
 

Plan & Prijs

Uw huis heeft zijn eigen specifieke kenmerken, sterke punten, mogelijkheden en kopersdoelgroepen. Of het nu gaat om een vrijstaande woonboerderij of een appartement, gezamenlijk bepalen we het beste aanvalsplan om de doelgroep te bereiken. En we stellen een reële vraagprijs vast 
 

Presentatie

In samenwerking met professionele vakmensen zorg ik dat de presentatie van uw huis klinkt als een klok. Verkoopstyling, fotografie, 360° foto’s, video, hoogtefotografie, plattegronden, brochures, buurtflyers, een te koop bord, opnames met behulp van een drone, een virtuele bezichtiging met behulp van Matterport, het is allemaal mogelijk. En altijd afgestemd op uw wensen, effectiviteit en budget.
 

Promotie

Vervolgens wordt uw huis op diverse websites op diverse digitale media geplaatst. Natuurlijk op Funda en andere woningportalen maar ook op Facebook, LinkedIn, Twitter en mijn website. Soms is het beter om gericht te flyeren bijvoorbeeld als de beoogde doelgroep de voorkeur geeft aan papieren communicatie. Zodoende komt uw huis gericht onder ogen bij de doelgroepen waar de potentiële kopers van uw huis te vinden zijn.
 

Bezichtigingen en Onderhandelingen

Voor bezichtigingen neem ik ruim de tijd zodat potentiële kopers zich op hun gemak voelen en zich het huis eigen kunnen maken. Klinkt logisch maar veel makelaars geven dit vanwege een overvolle agenda niet de prioriteit dit het verdient. 
Ook bezichtigingen in de avonduren en in de weekends zijn vanzelfsprekend mogelijk. Dat is pas een flexibele makelaar!
Met strakke onderhandelingen, die in nauw overleg met u worden gevoerd, lever ik u vervolgens het meest optimale resultaat.
Na overeenstemming met de kopers maak ik de verkoopovereenkomst op en draag ik zorg voor alle handtekeningen.

 

Overdracht en Nazorg

Mijn dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopovereenkomst, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning bij de notaris. Tussentijds houd ik de belangrijke koperstermijnen in de gaten zoals de afloop voorbehoud financiering en de bankgarantie/waarborgsom.
Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard altijd bij mij terecht.

 

Full Service of Deeldiensten?

U bepaalt hoe en wanneer u mij inschakelt tijdens het verkoopproces. Dat kan voor het gehele verkooptraject (full service) zodat u geen omkijken heeft naar de verkoop van uw woning.
Mogelijk dat u zelf een rol wil spelen in de verkoop van uw huis. U maakt bijvoorbeeld (een deel van) de verkooptekst, of u doet zelf de bezichtigingen etc. Samen bepalen wat het beste past.

Ook kunt u mij inhuren voor deeldiensten zoals bijvoorbeeld de bezichtigingen en/of de onderhandelingen en/of het opmaken van de koopovereenkomst.
U betaalt naar gelang u gebruik maakt van mijn inzet en expertise.
Dat kan voor een vaste prijs, een percentage van het onderhandelingsresultaat of een uurtarief. Dat is pas flexibel!

 

Tevreden Verkopers

Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan. Hier kunt u lezen wat zij vinden van mijn dienstverlening als verkoopmakelaar. Daarbij scoort o.a. de prijs/kwaliteit van mijn dienstverlening onverminderd hoog. Bij mij geen kleine lettertjes, intrekkingskosten of andere verborgen zaken. Transparantie staat bij mij hoog in het vaandel.

Benieuwd naar hoe ik de verkoop van uw huis aanpak? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

 

Gratis waarde-advies

Een gratis en vrijblijvend waarde-advies kunt u via onderstaand formulier aanvragen.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring