Verhuizen

U gaat verhuizen en wilt ondersteuning bij de complete verhuizing: van het inpakken van de dozen tot het schoonmaken van de oude woning. 4EASYMOVING verzorgt uw complete verhuizing.


Ondersteuning bij uw verhuizing

Herkent u zich in het volgende
  • Ziet u het niet zitten om de verhuizing te organiseren?
  • Bent u fysiek niet in staat zware werkzaamheden (tillen, schoonmaken) uit te voeren
  • Hebt u weinig tijd om alle spullen te verhuizen
4EASYMOVING is de spin in het web tijdens uw verhuizing. Wij hebben de expertise om uw verhuizing van A tot Z te regelen zodat u er praktisch geen omkijken naar hebt.


Inpakken van spullen

Wat neemt u mee en wat kan weg op het moment dat u gaat verhuizen? Het uitzoeken is een hele klus. In dat geval is het handig om er iemand bij te hebben die u helpt bij het uitzoeken en ordenen van de spullen. Ondersteuning bij het uitzoeken en ordenen van uw spullen kunnen wij voor u verzorgen. In dat gevoel roepen wij de hulp in van roepen van zogenaamde “personal organizers”. Zij helpen met opruimen en structuur aanbrengen zodat u straks alles snel weer kunt vinden.


Inpakken en demonteren

Alle spullen moeten geordend en veilig ingepakt worden. Zodat uw spullen ook bij aankomst in de nieuwe woning nog heel zijn. Verder moeten kasten, audio’s, pc’s, schilderijen en andere zaken gedemonteerd worden.


Oplevering van de oude woning

Nu het oude huis is leeggehaald moet de woning schoongemaakt worden zodat de eindinspectie plaats kan vinden. Wij zorgen dat uw woning volledig schoon wordt gemaakt zodat er geen problemen ontstaan tijdens de eindinspectie.


Een goed verhuisbedrijf inschakelen

4EASYMOVING verzorgt uw complete verhuizing. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen? Wij vragen diverse offertes op zodat u nooit teveel betaald voor de verhuizing.


Nieuwe woning betrekken

Bij aankomst in de nieuwe woning moeten kasten, audio’s en schilderen weer in elkaar gezet/opgehangen worden.


Wat zijn de mogelijkheden?

4EASYMOVING hanteert een flexibel concept. U kunt gebruik maken van de diensten die u wenst. Organiseert u zelf een verhuisbedrijf maar wilt u dat wij de schoonmaak van de oude woning arrangeren? Of wilt u zelf uw kasten demonteren en in elkaar zetten maar het zware tilwerk overlaten aan specialisten? Het is allemaal mogelijk.


Zet de eerste stap

Nieuwsgierig geworden? Zet nu de eerste stap en neem contact met mij op.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring