Taxatie

Uw huis laten taxeren? 4EASYMOVING Makelaardij verzorgt de taxatie van uw huis in de regio Hoogeveen, Coevorden, Zuidwolde en Hardenberg.


''Uw huis snel en vakkundig laten taxeren tegen een scherp tarief incl. NWWI validatie?"


Wanneer is een taxatierapport noodzakelijk?

  • Na aankoop van uw nieuwe huis heeft de hypotheekverstrekker een taxatierapport nodig bij uw aanvraag van een hypotheek. Bij het aanvragen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een taxatierapport altijd noodzakelijk.
  • Bij een verbouwing van uw huis waarbij u uw bestaande hypotheek wil verhogen. Ook dan heeft de hypotheekverstrekker een taxatierapport nodig.
  • Bij het oversluiten of wijzigen van uw bestaande hypotheek.
  • Bij een scheiding. Indien u beide besluit het huis te verkopen of één van u neemt het huis over dan is een taxatie een objectieve manier om de waarde van het huis te bepalen. Deze waarde kan vervolgens gebruikt worden voor als de één de ander moet uitkopen.
  • Als bij de verdeling van de erfenis een huis betrokken is is een taxatierapport nodig om tot een objectieve bepaling van de waarde te komen. Het taxatierapport wordt ook gebruikt als onderdeel van de aangifte successie.
  • Bij het afsluiten van een opstal- en brandverzekering zodat u gedekt bent op basis van de juiste waarde van uw huis of bedrijf.
  • Indien u het oneens bent met de WOZ-waarde van uw huis of bedrijf is een taxatierapport vaak onderdeel van de bezwaarprocedure.


Gecertificeerde taxateur en aangesloten bij het NRVT, NWWI en de Taxateurs Unie

Ik ben Register-Taxateur (RT) en als zodanig sta ik ingeschreven in het register van de stichting NRVT. Dit is een onafhankelijke stichting die de kwaliteit en de vakbekwaamheid van taxateurs bewaakt en waarborgt. Door continue bijscholing en verplichte hercertificering zorg ik dat mijn kennis en kunde altijd up-to-date is.
Hypotheekverstrekkers eisen altijd een gevalideerd taxatierapport. Daarom ben ik aangesloten bij het NWWI en de Taxateurs Unie. Dit zijn onafhankelijke organisaties die een taxatierapport valideren (keuren).  Uw garantie dat mijn taxatierapporten altijd geaccepteerd worden door alle geldverstrekkende instanties.
 

Tarief

Ik hanteer een "vanaf" tarief van € 415,= incl. BTW, incl. validatie. En binnen 3 werkdagen na de opname heeft u het taxatierapport al in huis.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.
 

Waarde-advies bij verkoop

Weten wat uw huis bij eventuele verkoop op gaat brengen? Dan is een waarde-advies de beste oplossing. Het geeft u inzicht in hoe uw huis er qua kenmerken en staat van onderhoud voorstaat en wat de nu de verwachte waarde is. Een uitstekende basis om uw vervolgstappen te bepalen. Een waarde-advies dient een ander doel dan een taxatie dus het één kan niet voor het ander gebruikt worden.
Gratis en vrijblijvend een waarde-advies aanvragen? Klik dan op deze link.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring