Taxatie

Uw huis snel en vakkundig laten taxeren tegen een scherp tarief incl. NWWI validatie?

Bel 06-53303753 of mail info@4easymoving.nl en binnen 3 werkdagen na de opname heeft u het taxatierapport in huis.

 

Wanneer heeft u een taxatierapport nodig?

  • Na aankoop van uw nieuwe huis heeft de hypotheekverstrekker een taxatierapport nodig bij uw aanvraag van een hypotheek.
  • Bij het aanvragen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een taxatierapport altijd noodzakelijk.
  • Bij een verbouwing van uw huis waarbij u uw bestaande hypotheek wil verhogen. Ook dan heeft de hypotheekverstrekker een taxatierapport nodig.
  • Bij het oversluiten of wijzigen van uw bestaande hypotheek.
  • Bij een scheiding. Indien u beide besluit het huis te verkopen of één van u neemt het huis over dan is een taxatie een objectieve manier om de waarde van het huis te bepalen. Deze waarde kan vervolgens gebruikt worden voor als de één de ander moet uitkopen.
  • Als bij de verdeling van de erfenis een huis betrokken is is een taxatierapport nodig om tot een objectieve bepaling van de waarde te komen. Het taxatierapport wordt ook gebruikt als onderdeel van de aangifte successie.
  • Bij het afsluiten van een opstal- en brandverzekering zodat u gedekt bent op basis van de juiste waarde van uw huis of bedrijf.
  • Indien u het oneens bent met de WOZ-waarde van uw huis of bedrijf is een taxatierapport vaak onderdeel van de bezwaarprocedure.


Expertise en werkgebied

Ik ben Register Taxateur en lid van het NRVT. Het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) is een onafhankelijke stichting die de kwaliteit en de vakbekwaamheid van taxateurs bewaakt en waarborgt.
Verder ben ik aangesloten bij het NWWI en de Taxateurs Unie. Dit zijn de twee belangrijkste onafhankelijk validatie instituten die het taxatierapport controleren voor dat het rapport wordt vrijgegeven. 
Gevalideerde taxatie rapporten worden gegarandeerd geaccepteerd worden door alle geldverstrekkende instanties. Tot slot, door continue bijscholing en verplichte hercertificering zorg ik dat mijn kennis en kunde altijd up-to-date is.

Mijn werkgebied is de gemeente Hoogeveen, Coevorden, Hardenberg en De Wolden.


 

Tarief

Ik hanteer een "vanaf" tarief van € 435,= incl. BTW, incl. NWWI validatie. En binnen 3 werkdagen na de opname heeft u het taxatierapport al in huis. Vul het formulier hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.


Waarde-advies (*) bij verkoop
Weten wat uw huis bij eventuele verkoop op gaat brengen? Dan is een waarde-advies de beste oplossing. Het geeft u inzicht in hoe uw huis er qua kenmerken en staat van onderhoud voor staat en wat uw huis op zou kunnen brengen. Een uitstekende basis om uw vervolgstappen te bepalen. Gratis en vrijblijvend een waarde-advies aanvragen? Klik dan op deze link.

(*) Een waarde-advies is niet hetzelfde als een taxatierapport. Een taxatierapport is veel uitgebreider en is vaak onderdeel van de hypotheek-aanvraag.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring