Klantervaringen

VERKOCHT: Bartlemastraat 4 Elim

"Een deskundige makelaar met inzicht op alles ,huis, omgeving en de markt. Wij zijn ook zeer blij met de snelle verkoop van ons huis en ook met de mooie foto's van de styliste. Dus de volgende keer weet ik wel bij wie ik moet aankloppen."

 

 


 

VERKOCHT: Meester Kosterweg 3 Noordscheschut

"Als wij iemand kunnen aanbevelen voor de verkoop van een huis is het wel Frank van 4EASYMOVING. Hij is heel relaxt en komt professioneel over. Geeft goed advies en heeft ook een luisterend oor. Als ik voor een volgende keer weer een makelaar zoek ga ik weer naar Frank!!!!"

 

 


 

VERKOCHT: De Fazant 47 Hoogeveen

"Goede gedegen hulp van deze man. Kan 'm aanbevelen. Zorgt voor achtergrondinformatie, komt met goede onderschreven folders/materiaal. Frank werkt met bezieling voor zijn vak."

 

 


 

VERKOCHT: Rechtuit 103 Hollandscheveld

"Wat ik aanraad? Nemen die man als je je huis wilt verkopen of 1 wil kopen. Ik kan geen minpunten bedenken om hem niet in te schakelen. Een mensen mens makelaar. En zeer deskundig. Gewoon DOEN."

 

 


 

VERKOCHT: Berberisstraat 11 Hoogeveen

"Prettig contact met de makelaar, heeft veel kennis van de lokale markt. Goede samenwerking met verkoopstyliste. "

 

 


 

VERKOCHT: Van Damstraat 22 Hoogeveen

"Fijne makelaar om mee samen te werken. Hij neemt de tijd om alles rustig door te nemen en uit te leggen. Goede terugkoppeling van iedere bezichtiging. Alles wordt goed doorgenomen alvorens de volgende stap genomen moet worden. Kortom zeer tevreden ook de begeleiding naar het zoeken van een nieuwe woning is prima geregeld."

 

 


 

VERKOCHT: Meester Pieterswijk 102c Elim

"Frank is erg plezierig in de omgang , zowel voor ons als voor de potentiele kopers . Hij heeft erg veel tijd besteed aan de verkoop van onze woning . Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen! "

 

 


 

VERKOCHT: Brouwerswijk 111 Elim

"Frank van Osch is een deskundige en betrouwbare Makelaar met vele capaciteiten waar je met een gerust hart de verkoop van je woning aan kunt toe vertrouwen. Accuraat en zorgvuldig wordt met kennis van zaken je woning in de verkoop genomen. Actief en betrokken worden alle zaken tot en met het koopcontract vlot en doordacht uitgevoerd. De communicatie is altijd goed en de nazorg uitstekend!"

 

 


 

VERKOCHT: Schutwijk 110 Elim

"We hebben Frank ervaren als een aandachtig en integer overkomende makelaar. Hij handelt transparant en eerlijk, waardoor je met vertrouwen je huis te koop kunt zetten."

 

 


 

VERKOCHT: Hoofdstraat 192a Hoogeveen

"Wij hebben gekozen voor Frank van Osch van 4EASYMOVING Makelaardij omdat Frank een prettige persoonlijkheid is die luistert naar zijn client, met goede ideeën komt daar waar het nodig is.
Hij was onze verkoop- en aankoopmakelaar, iets waar we vanaf moment 1 totaal geen spijt van hebben gehad omdat Frank van vele markten thuis is qua verkoop, verhuizing, adviezen, begeleiding, contact met bank en gemeente indien nodig.
Kortom een makelaar waar je op kunt bouwen, iemand die zijn best doet om je huis op een goede manier te promoten en daarbij ook nog eens menselijk blijft en tijd maakt voor een grapje en een leuk gesprek.
Voor zijn courtage levert hij in onze ogen zeer goed en kundig werk, het was een heel prettige samenwerking. Dank je wel Frank."

 

 


 

VERKOCHT: Koningspage 72 Hoogeveen

"De communicatie tussen de makelaar en ons verliepen erg prettig. Als er nieuws was rondom het huis werd dit direct met ons gedeeld. Tevens is de makelaar zeer bereid om extra werk te verrichten.
Prijs - kwaliteit zijn voor ons een belangrijke reden geweest om voor deze makelaar te kiezen. Daarnaast is er een gedegen kennis van de omgeving."

 

 


 

VERKOCHT: Europaweg 88 Schoonebeek

"Vooraf gratis taxatie wat je niet bij iedere makelaar ziet. Daarna definitief de woning in de verkoop. Verder is de verkoop goed verlopen en ben ik zeer tevreden. Ook de courtage is zeer netjes te noemen. Nogmaals bedankt!."

 

 


 

VERKOCHT: Keizersmantel 64 Hoogeveen

"Zeer goede makelaar die alles zelf doet (behalve de foto's) en daar zijn tijd voor neemt. Foto's worden genomen door binnenhuisstyliste. Kwaliteit van de foto's is zeer goed."

 

 


 

 

VERKOCHT: De Reiger 110 te Hoogeveen

"Snelle verkoop van huis gehad en hierdoor weinig intensieve samenwerking. Verder wel prima samenwerking gehad! Prima makelaardij."

 

 


 

 

 

VERKOCHT: Joh Poststraat 18 Nieuwlande

"Wij zijn buitengewoon tevreden over de uitermate professionele, klantvriendelijke en klantgerichte dienstverlening van Frank van Osch. Hij heeft zich meer dan 100 procent ingezet voor de verkoop van ons huis met een actieve en realistische benadering van de markt (o.a. via Facebook) en van potentiële kopers. In een moeilijke markt realiseerde hij binnen een half jaar ruim dertig bezichtigingen wat leidde tot diverse biedingen."

 

 


VERKOCHT: De Punter 1 Hoogeveen

 "Mijn kennismaking met Frank was vanaf dag 1 erg prettig! Frank werkt vanuit een hoge mate van klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Dit kwam tijdens onze kennismaking absoluut tot uiting. Frank nam uitgebreid de tijd om mij als leek voor te lichten over hetgeen er in het verschiet stond bij de verkoop van mijn huis. Frank heeft zich gepresenteerd als een betrouwbare partner tijdens het verkoop proces, en was altijd benaderbaar voor vragen, middels telefoongesprekken, mailverkeer dan wel whatsapp contact. Dit heb ik als zeer plezierig ervaren, mede omdat dit contact ook buiten bedrijfstijden plaatsvond. Ook om 22.00 uur kon je nog vragen stellen, en kreeg je nog bericht terug. Al met al erg fijn! Kijkende naar de prijs kwaliteit verhouding is Frank met zijn courtage het goedkoopst in de regio, en dit is toch niet geheel onbelangrijk. De overdracht van mijn woning is soepel verlopen, en ook deze fase heeft Frank samen bij de notaris met mij afgesloten.
Ik kan 4EASYMOVING Makelaardij bij een ieder aanraden, en wens Frank al het goede toe.
Dank voor de goede service en tot ziens,
Erwin de Vries".

 

 


VERKOCHT: Alinghoek 11 Drouwen

"Dhr. van Osch heeft een klantvriendelijke benadering naar zowel de koper als de verkoper van de woning. 
In het proces van verkoop werden diverse moderne multimedia technieken gebruikt om de woning aan te bieden en onder de aandacht te brengen. Daarbij een pro-actieve houding, waarbij wederzijdse ideeën werden besproken en op elkaar afgestemd. Niet afwachten, maar actief handelen.
De communicatie met de verkoper was uitstekend. Veel middelen werden gebruikt om de stand van zaken te melden.
Dhr. van Osch is een makelaar die actief in het gehele proces staat.
Bij een eventuele nieuwe aan- of verkoop van een woning zal zeker dit bureau ingeschakeld worden."

 

 


 

VERKOCHT: Middenraai 78 Nieuweroord

"Denkt goed mee, is altijd bereikbaar en is in voor ludieke acties. Rustige en ontspannen sfeer, opvallende huisstijl en uitnodigende presentatie-teksten".

 

 


 

 

VERKOCHT: Mantinghstraat 80 Hoogeveen

"Frank is een gezellige man om mee om te gaan. Heeft alles goed geregeld. Kon hem altijd bellen als ik hem moest hebben. Zelfs als hij op vakantie was kon ik hem bereiken. Staat altijd open voor jouw vraag. Je kunt alles overleggen met Frank. Frank veel plezier gewenst in je werk. Hartelijk dank voor de snelle verkoop van de woning."

 

 


 

VERKOCHT: De Poste 24 Hollandscheveld

"Enthousiast, mooie presentatie, kan snel schakelen, goede service en heel flexibel. Komt afspraken na, overlegt alles, prettige en goede deskundigheid. Korte lijnen omdat Frank alles zelf regelt."

 

 


 

 

VERKOCHT: Veenbes 32 Nieuwlande

"Wij hebben de begeleiding bij de verkoop van ons huis als zeer prettig, professioneel en perfect ervaren. Wij willen Frank van Osch van 4EASYMOVING hartelijk danken voor de bewezen diensten."