Droomhuis kopen?

U heeft vast wel eens bij een huis gestaan of gezien waarvan u dacht: als dat nou eens te koop was……. Uw droomhuis op de perfecte locatie, alles klopt!!
Wist u dat veel huiseigenaren overwegen hun huis te verkopen als iemand een goed bod doet? Onderzoek heeft uitgewezen dat 86% van deze huiseigenaren wiens huis nu niet te koop staat voor een onverwacht en goed bod te porren is. Dat is dus best veel.

Echter, voor u geldt waarschijnlijk wat voor veel mensen van toepassing is: de spreekwoordelijke drempel om direct contact te zoeken met eigenaar is voor u te hoog.

Maar daar kan ik wat aan doen. Want als u mij laat weten waar uw droomhuis staat zoek ik contact met de eigenaar. Wellicht dat deze positief reageert op uw belangstelling.

Maar wat is een reëel bod? En waar moet ik op letten etc. etc. Ook tijdens de aankoopfase kan ik u met raad en daad bijstaan. Zodat u dadelijk de trotse eigenaar bent van het huis van uw dromen.
 
 

Als onverwachte verkoper…….

Andersom geldt hetzelfde. U krijgt iemand aan de deur die zeer geïnteresseerd is in uw huis. Maar het staat niet te koop. 
U eerste reactie is dat u er niet op in wil gaan. Maar dan denkt u er nog eens over na, bespreekt het met uw partner en komt tot de slotsom dat u er toch voor openstaat.

Maar wat is een reële vraagprijs? 

Door middel van een waardebepaling kan ik u inzicht geven in wat de waarde van uw huis is. En kan ik u eventueel verder begeleiden in de onderhandelingen en uiteindelijk het maken van de koopovereenkomst.
 

Neem contact met mij op.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring