Mijn favorieten

Huis verkopen

Met een gemiddelde verkooptijd van 3 maanden ben ik een makelaar die de verkoop van uw huis voortvarend aanpakt. En verkoop ik uw huis tegen de beste voorwaarden. Met mijn jarenlange ervaring en sprekende resultaten is de verkoop van uw huis bij mij in vertrouwde handen.

makelaar
 

Slimme aanpak

Uw huis heeft zijn eigen specifieke kenmerken, sterke punten, mogelijkheden en kopersdoelgroepen. Of het nu gaat om een vrijstaande woonboerderij of een appartement, gezamenlijk bepalen we het beste aanvalsplan en een reële verkoopprijs. 
Vervolgens ga ik in samenwerking met professionele vakmensen aan de slag om de presentatie van uw huis zo optimaal mogelijk te maken. Verkoopstyling, fotografie, 360° foto’s, video, hoogtefotografie, plattegronden, brochures, flyers, te koop borden, video met behulp van een drone, het is allemaal mogelijk. En altijd afgestemd op effectiviteit en budget.
Door plaatsing van uw huis op diverse websites zoals Funda en andere woningportalen, Facebook, LinkedIn, Twitter en mijn website komt uw huis gericht onder ogen bij de doelgroepen waarin de potentiële kopers van uw huis te vinden zijn.
 

Bezichtigingen

Voor bezichtigingen neem ik ruim de tijd zodat potentiële kopers zich op hun gemak voelen en zich het huis eigen kunnen maken. Klinkt logisch maar veel makelaars geven dit door een overvolle agenda niet de prioriteit dit het verdient. 
Ook bezichtigingen in de avonduren en in de weekends behoort tot de mogelijkheden. Dat is pas een flexibele makelaar!
 

Onderhandelingen

makelaarMet strakke onderhandelingen, die in nauw overleg met u worden gevoerd, lever ik u vervolgens het meest optimale resultaat.
Na overeenstemming met de kopers maak ik de verkoopovereenkomst op en draag ik zorg voor alle handtekeningen.
 

Overdracht en nazorg

Mijn dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopovereenkomst, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning bij de notaris. Tussentijds houd ik de belangrijke koperstermijnen in de gaten zoals de afloop voorbehoud financiering en de bankgarantie/waarborgsom.
Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard altijd bij mij terecht.
 

Tevreden verkopers

Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan en hier leest u wat zij vinden van mijn dienstverlening als makelaar. Daarbij scoort o.a. de prijs/kwaliteit van mijn dienstverlening onverminderd hoog. Bij mij geen kleine lettertjes, intrekkingskosten of andere verborgen zaken. Transparantie staat bij mij hoog in het vaandel.

Benieuwd naar hoe ik de verkoop van uw huis aanpak? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring