Huis kopen

Maak gebruik van de expertise en ervaring van 4EASYMOVING Makelaardij bij de aankoop van uw woning. Dan weet u zeker dat u geen kat in de zak koopt.
Ook in te schakelen voor deeldiensten. No cure, no pay indien de aankoop niet doorgaat.
Woont u buiten Drenthe dan scheelt mijn hulp u onnodig heen en weer rijden.

Wees dus geen dief van uw portemonnee. Onderzoek heeft uitgewezen dat een ervaren aankoopmakelaar altijd een beter (financieel) resultaat weet te bereiken en zijn of haar geld ruimschoots terugverdiend.

Hoe gaat 4EASYMOVING voor u te werk?

Kennismaking

Allereerst maken we kennis en hoor ik u uit over uw wensen, prioriteiten, budget etc.
Soms is het lastig om (gezamenlijk) de wensen en prioriteiten op een rij te krijgen.
Speciaal hiervoor heeft 4EASYMOVING de zogenaamde “Woonkijker” ontwikkelt. Met de Woonkijker krijgt u inzicht in waar uw nieuwe huis en de omgeving aan moeten voldoen. Ook de voor u belangrijke voorzieningen die beschikbaar moeten zijn komen daarbij aan bod.
Woonkijker is voor u het ideale middel om al uw wensen en prioriteiten helder op een rijtje te krijgen.
De WOONKIJKER kunt u aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Gerichte zoekopdracht

Met de resultaten van de Woonkijker kan 4EASYMOVING gericht voor u op zoek in het beschikbare aanbod. Ook gaat 4EASYMOVING langs bij de collega’s om te checken of zij woningen hebben die in de stille verkoop staan of dat zij woningen in portefeuille hebben die nog niet op Funda staan. Hoe eerder we erbij zijn des te groter de kans van slagen.

Bezichtigingen

Natuurlijk vergezelt 4EASYMOVING u tijdens de bezichtigingen, ook ’s avonds en in het weekend. Met de expertise en ervaring van 4EASYMOVING weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Ook wordt het bestemmingsplan gecheckt inclusief de eventuele vergunningen die al dan niet voor de woning verstrekt zijn. En er wordt gekeken of er privaatrechtelijke rechten en plichten op het huis rusten. Die kunnen nogal eens verstrekkende gevolgen hebben, vandaar. Bronnen hiervoor zijn o.a. het Kadaster, de gemeente, het bodemloket, woningrapportages etc.
Aan de hand van al deze informatie wordt een reële waarde van de woning bepaalt. Dat wordt de basis voor eventuele vervolgstappen.
Woont u buiten Drenthe dan kan ik alvast een voorbezichtiging doen. Mocht het huis voor u interessant blijken te zijn dan rijdt u niet voor niets op en neer.

Verbouwingsplannen

Heeft u verbouwingsplannen dan kan een aannemer tijdens de volgende bezichtiging een inschatting maken van de (on-)mogelijkheden en de kosten. 4EASYMOVING heeft een uitgebreid netwerk van professionele vakmensen tot uw dienst.

Bouwkundige inspectie

Mocht u besluiten een bouwkundige inspectie uit te laten voeren dan kan 4EASYMOVING snel een vakkundig inspectiebureau opschakelen. Altijd handig om hierdoor ook te weten te komen welke kosten u op (korte) termijn te wachten staan.

Onderhandelingen

Heeft u een klik met het huis en hebben we alles gecheckt? Dan gaan we de onderhandelingen in. Een spannende fase waarbij behalve de prijs ook de voorwaarden en levertermijn van belang zijn. 4EASYMOVING heeft al talloze onderhandelingen gedaan en weet er altijd de beste deal uit te halen. Fijn om te weten dat uw belangen in ervaren handen zijn.

Koopovereenkomst

Hebben we overeenstemming bereikt dan gaat de verkopend makelaar de koopovereenkomst opstellen. Samen bekijken we het concept zodat we zeker weten dat alles wat we afgesproken hebben ook op papier staat. Een groot deel van de koopovereenkomst is standaard tekst maar het gaat uiteindelijk om de details. Want mocht er naderhand onverhoopt iets mis zijn met het huis dan zijn de afspraken in de koopovereenkomst leidend. Klopt alles dan is het tijd voor het zetten van de handtekeningen.

Bedenktijd

Zodra u de handtekening gezet heeft gaat uw bedenktijd in. 4EASYMOVING heeft daar een helder artikel over geschreven. Klik hier om alles te weten te komen over uw bedenktijd.

Voorbehoud

Vanaf het moment dat we overeenstemming hebben bereikt gaat de teller lopen voor het voorbehoud financiering en de eventuele andere voorbehouden die u als koper heeft gemaakt. Samen met u bewaak ik de termijnen die aan deze voorbehouden zijn gesteld.

Notaris

Als de dag van de overdracht is aangebroken inspecteren we eerst de woning en nemen we de meterstanden op. Daarna gaan we naar de notaris waar u officieel eigenaar wordt van uw droomhuis.

MISSIE VOLBRACHT!!

Kosten aankoopmakelaar?

U bepaalt hoe en wanneer u 4EASYMOVING inschakelt tijdens het aankoopproces. Dat kan voor het gehele traject maar bijvoorbeeld ook alleen voor de bezichtigingen en/of de onderhandelingen.
U betaalt naar gelang u gebruik maakt van mijn inzet en expertise.
Dat kan voor een vaste prijs of een percentage van het onderhandelingsresultaat of een uurtarief. Dat is pas flexibel!
Sowieso geldt “no cure, no pay” dus gaat de aankoop niet door dan heeft u geen kosten.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring