Waarom schakelt u een makelaar in?

Waarom zou u een makelaar in de arm nemen bij de verkoop, aankoop of verhuur van een woning? Want het is niet verplicht om een makelaar in te schakelen. Makelaar 4EASYMOVING zet de voordelen voor u op een rij.

Wat doet een makelaar?

Als register makelaar-taxateur heb ik dag in, dag uit te maken het kopen, verkopen en taxeren van huizen. Dat betekent dat ik me dagelijks verdiep in de bouwkundige, juridische, financiële, fiscale, prijstechnische, gemeentelijke en provinciale aspecten die bij de aankoop, verkoop, verhuur of taxatie van uw huis komen kijken.

Ik weet waar je op moet letten, wat belangrijk is, waar de eventuele valkuilen zitten en hoe die te omzeilen, hoe je tot het juiste onderhandelresultaat komt, waar ik de juiste informatie kan vinden, ga zo maar door.

Zodat ik voor u het beste resultaat behaal bij de verkoop van uw huis. Of om te zorgen dat u precies weet wat u koopt tegen de juiste prijs voordat u de handtekening zet bij de aankoop van uw huis. Of om u als verhuurder een betrouwbare verhuurtransactie te garanderen.

Waarom 4EASYMOVING?

Nu u weet dat ik voldoe aan alle opleidings- en certificeringseisen waarom zou u dan voor 4EASYMOVING kiezen?

  • Kleinschalig dus korte lijnen en direct antwoord.
  • Scherpe tarieven want geen dure kantoor- en locatiekosten die verrekend moet worden in de tarieven. Daar profiteert u direct van.
  • Weten te verbinden: uw eisen, wensen, mogelijkheden, ideeën, dromen koppelen aan uw volgende stap naar een ander huis.
  • Vakkennis, marktkennis en regiokennis, gekoppeld aan een uitgebreid netwerk van lokale vakmensen die u ten dienste staan.
  • Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar.
  • Gecertificeerd register makelaar-taxateur en lid van VBO Makelaar.
  • Mogen doen wat ik leuk vindt namelijk mensen helpen hun dromen te verwezenlijken.

Wat is een register makelaar-taxateur?

Makelaars die de 3-jarige opleiding succesvol afgerond hebben kunnen zich laten registreren in een onafhankelijk register. Er zijn in Nederland twee van deze registers namelijk Vastgoedcert en SCVM. Na toelating tot één van de registers ben je register makelaar-taxateur. Inschrijving in zo'n register is niet vrijblijvend. Als register makelaar-taxateur moet je jaarlijks een aantal cursussen volgen en daarmee punten verzamelen om te voldoen aan de vijfjaarlijkse hercertificering. 

Vanaf 2016 is er een derde register waar je je specifiek als taxateur dient in te schrijven. Dit register heet NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), is bedoeld om transparantie in de waardering van vastgoed te bewerkstelligen en garandeert de kwaliteit van geregistreerde taxateurs.

Makelaar 4EASYMOVING is ingeschreven in het register van Vastgoedcert en het register van het NRVT.

Branchevereniging 

Na inschrijving in één van de genoemde registers kun je je vervolgens aansluiten bij een branchevereniging van makelaars zoals: 

  • NVM
  • VBO
  • VastgoedPRO

Is een register makelaar-taxateur bij een van deze verenigingen aangesloten dan weet u dat de dienstverlening gewaarborgd is door een beroeps- en gedragscode en dat op het handelen van een makelaar wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege. Voor u dus een extra kwaliteitswaarborg dat u met een professionele register makelaar-taxateur te maken heeft.

Makelaar 4EASYMOVING is aangesloten bij VBO Makelaar.

Zet de eerste stap

Wilt u ondersteuning bij de verkoop, aankoop of verhuur van uw woning? Zet nu de eerste stap.

Neem direct contact op

Meer tips en antwoorden?

Onze diensten:

Contact

Hebt u vragen? Neem direct contact met ons op.