Klantervaringen

VERKOCHT: Brouwerswijk 111 Elim

  

Aanbeveling: Ja

23 juni 2017

Ervaringen van de verkoper:

"Frank van Osch is een deskundige en betrouwbare Makelaar met vele capaciteiten waar je met een gerust hart de verkoop van je woning aan kunt toe vertrouwen. Accuraat en zorgvuldig wordt met kennis van zaken je woning in de verkoop genomen. Actief en betrokken worden alle zaken tot en met het koopcontract vlot en doordacht uitgevoerd. De communicatie is altijd goed en de nazorg uitstekend!"

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

 Deskundigheid

 Betrouwbaarheid

9

 Begeleiding

9

 Onderhandelingen

9

 Prijs/kwaliteit

9

 Nazorg

9

Totaal oordeel

9

 


 

VERKOCHT: Schutwijk 110 Elim

  

Aanbeveling: Ja

31 mei 2017

Ervaringen van de verkopers:

"We hebben Frank ervaren als een aandachtig en integer overkomende makelaar. Hij handelt transparant en eerlijk, waardoor je met vertrouwen je huis te koop kunt zetten."

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

 Deskundigheid

 Betrouwbaarheid

9

 Begeleiding

9

 Onderhandelingen

9

 Prijs/kwaliteit

8

 Nazorg

9

Totaal oordeel

9

 


 

VERKOCHT: Hoofdstraat 192a Hoogeveen

  

Aanbeveling: Ja

27 februari 2017

Ervaringen van de verkopers:

"Wij hebben gekozen voor Frank van Osch van 4EASYMOVING Makelaardij omdat Frank een prettige persoonlijkheid is die luistert naar zijn client, met goede ideeën komt daar waar het nodig is.
Hij was onze verkoop- en aankoopmakelaar, iets waar we vanaf moment 1 totaal geen spijt van hebben gehad omdat Frank van vele markten thuis is qua verkoop, verhuizing, adviezen, begeleiding, contact met bank en gemeente indien nodig.
Kortom een makelaar waar je op kunt bouwen, iemand die zijn best doet om je huis op een goede manier te promoten en daarbij ook nog eens menselijk blijft en tijd maakt voor een grapje en een leuk gesprek.
Voor zijn courtage levert hij in onze ogen zeer goed en kundig werk, het was een heel prettige samenwerking.
Dank je wel Frank."

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

10 

 Deskundigheid

10 

 Betrouwbaarheid

10

 Begeleiding

10

 Onderhandelingen

10

 Prijs/kwaliteit

10

 Nazorg

10

Totaal oordeel

10

 


 

VERKOCHT: Koningspage 72 Hoogeveen

  

Aanbeveling: Ja

24 februari 2017

Ervaringen van de verkopers:

"De communicatie tussen de makelaar en ons verliepen erg prettig. Als er nieuws was rondom het huis werd dit direct met ons gedeeld. Tevens is de makelaar zeer bereid om extra werk te verrichten.
Prijs - kwaliteit zijn voor ons een belangrijke reden geweest om voor deze makelaar te kiezen. Daarnaast is er een gedegen kennis van de omgeving."

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

10 

 Deskundigheid

 Betrouwbaarheid

10

 Begeleiding

10

 Onderhandelingen

8

 Prijs/kwaliteit

10

 Nazorg

9

Totaal oordeel

9

 


 

VERKOCHT: Europaweg 88 Schoonebeek

  

Aanbeveling: Ja

05 oktober 2016

Ervaringen van de verkoper:

"Vooraf gratis taxatie wat je niet bij iedere makelaar ziet. Daarna definitief de woning in de verkoop. Verder is de verkoop goed verlopen en ben ik zeer tevreden. Ook de courtage is zeer netjes te noemen. Nogmaals bedankt!."

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

10 

 Deskundigheid

 Betrouwbaarheid

10

 Begeleiding

8

 Onderhandelingen

8

 Prijs/kwaliteit

8

 Nazorg

9

Totaal oordeel

8

 


 

VERKOCHT: Keizersmantel 64 Hoogeveen

  

Aanbeveling: Ja

22 oktober 2016

Ervaringen van de verkopers:

"Zeer goede makelaar die alles zelf doet (behalve de foto's) en daar zijn tijd voor neemt. Foto's worden genomen door binnenhuisstyliste. Kwaliteit van de foto's is zeer goed."

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

8

 Deskundigheid

8

 Betrouwbaarheid

9

 Begeleiding

8

 Onderhandelingen

8

 Prijs/kwaliteit

9

 Nazorg

8

Totaal oordeel

8,3

 


 

VERKOCHT: De Reiger 110 te Hoogeveen

  

Aanbeveling: Ja

10 november 2016

Ervaringen van de verkoper:

Snelle verkoop van huis gehad en hierdoor weinig intensieve samenwerking. Verder wel prima samenwerking gehad! Prima makelaardij."

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

8

 Deskundigheid

7

 Betrouwbaarheid

9

 Begeleiding

8

 Onderhandelingen

8

 Prijs/kwaliteit

9

 Nazorg

8

Totaal oordeel

7,5


VERKOCHT: Joh Poststraat 18 Nieuwlande

  

Aanbeveling: Ja

15 januari 2016

Ervaringen van de verkopers:

"Wij zijn buitengewoon tevreden over de uitermate professionele, klantvriendelijke en klantgerichte dienstverlening van Frank van Osch. Hij heeft zich meer dan 100 procent ingezet voor de verkoop van ons huis met een actieve en realistische benadering van de markt (o.a. via Facebook) en van potentiële kopers. In een moeilijke markt realiseerde hij binnen een half jaar ruim dertig bezichtigingen wat leidde tot diverse biedingen."."

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

8

 Deskundigheid

 Betrouwbaarheid

10

 Begeleiding

9

 Onderhandelingen

9

 Prijs/kwaliteit

9

 Nazorg

9

Totaal oordeel

8,3

 


VERKOCHT: De Punter 1 Hoogeveen

  

Aanbeveling: Ja

 09 mei 2016

Ervaringen van de verkoper:

"Mijn kennismaking met Frank was vanaf dag 1 erg prettig! Frank werkt vanuit een hoge mate van klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Dit kwam tijdens onze kennismaking absoluut tot uiting. Frank nam uitgebreid de tijd om mij als leek voor te lichten over hetgeen er in het verschiet stond bij de verkoop van mijn huis. Frank heeft zich gepresenteerd als een betrouwbare partner tijdens het verkoop proces, en was altijd benaderbaar voor vragen, middels telefoongesprekken, mailverkeer dan wel whatsapp contact. Dit heb ik als zeer plezierig ervaren, mede omdat dit contact ook buiten bedrijfstijden plaatsvond. Ook om 22.00 uur kon je nog vragen stellen, en kreeg je nog bericht terug. Al met al erg fijn! Kijkende naar de prijs kwaliteit verhouding is Frank met zijn courtage het goedkoopst in de regio, en dit is toch niet geheel onbelangrijk. De overdracht van mijn woning is soepel verlopen, en ook deze fase heeft Frank samen bij de notaris met mij afgesloten.
Ik kan 4EASYMOVING Makelaardij bij een ieder aanraden, en wens Frank al het goede toe.
Dank voor de goede service en tot ziens,
Erwin de Vries".

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

10

 Deskundigheid

10 

 Betrouwbaarheid

10

 Begeleiding

10

 Onderhandelingen

10

 Prijs/kwaliteit

10

 Nazorg

10

Totaal oordeel

10

 


VERKOCHT: Alinghoek 11 Drouwen

  

Aanbeveling: Ja

26 oktober 2015

Ervaringen van de verkoper:

"Dhr. van Osch heeft een klantvriendelijke benadering naar zowel de koper als de verkoper van de woning. 
In het proces van verkoop werden diverse moderne multimedia technieken gebruikt om de woning aan te bieden en onder de aandacht te brengen. Daarbij een pro-actieve houding, waarbij wederzijdse ideeën werden besproken en op elkaar afgestemd. Niet afwachten, maar actief handelen.
De communicatie met de verkoper was uitstekend. Veel middelen werden gebruikt om de stand van zaken te melden.
Dhr. van Osch is een makelaar die actief in het gehele proces staat.
Bij een eventuele nieuwe aan- of verkoop van een woning zal zeker dit bureau ingeschakeld worden."

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

 Deskundigheid

8

 Betrouwbaarheid

9

 Begeleiding

8

 Onderhandelingen

8

 Prijs/kwaliteit

9

 Nazorg

8

Totaal oordeel

9

 


 

VERKOCHT: Middenraai 78 Nieuweroord

  

Aanbeveling: Ja

08 juni 2015

Ervaringen van de verkopers:

"Denkt goed mee, is altijd bereikbaar en is in voor ludieke acties. Rustige en ontspannen sfeer, opvallende huisstijl en uitnodigende presentatieteksten".

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

10

 Deskundigheid

8,5

 Betrouwbaarheid

10

 Begeleiding

9

 Onderhandelingen

8

 Prijs/kwaliteit

8

 Nazorg

8

Totaal oordeel

9

 


 

 

VERKOCHT: Mantinghstraat 80 Hoogeveen

  

Aanbeveling: Ja

17 februari 2016

Ervaringen van de verkoper:

"Frank is een gezellige man om mee om te gaan. Heeft alles goed geregeld. Kon hem altijd bellen als ik hem moest hebben. Zelfs als hij op vakantie was kon ik hem bereiken. Staat altijd open voor jouw vraag. Je kunt alles overleggen met Frank. Frank veel plezier gewenst in je werk. Hartelijk dank voor de snelle verkoop van de woning."

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

8

 Deskundigheid

8

 Betrouwbaarheid

9

 Begeleiding

8

 Onderhandelingen

8

 Prijs/kwaliteit

8

 Nazorg

8

Totaal oordeel

9

 


 

VERKOCHT: De Poste 24 Hollandscheveld

  

Aanbeveling: Ja

11 februari 2016

Ervaringen van de verkopers:

"Enthousiast, mooie presentatie, kan snel schakelen, goede service en heel flexibel. Komt afspraken na, overlegt alles, prettige en goede deskundigheid. Korte lijnen omdat Frank alles zelf regelt."

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

10

 Deskundigheid

8,5

 Betrouwbaarheid

10 

 Begeleiding

9

 Onderhandelingen

8

 Prijs/kwaliteit

8

 Nazorg

8

Totaal oordeel

9

 


 

VERKOCHT: Veenbes 32 Nieuwlande

  

Aanbeveling: Ja

27 juni 2014

Ervaringen van de verkopers:

"Wij hebben de begeleiding bij de verkoop van ons huis als zeer prettig, professioneel en perfect ervaren. Wij willen Frank van Osch van 4EASYMOVING hartelijk danken voor de bewezen diensten."

Onderdeel

Cijfer

Telefonische bereikbaarheid

9

 Deskundigheid

8

 Betrouwbaarheid

9

 Begeleiding

8

 Onderhandelingen

9

 Prijs/kwaliteit

9

 Nazorg

8

Totaal oordeel

8

 


 

00