Verhuist u van de Randstad (Westen) naar Noord-Nederland?

Wilt u verhuizen naar het Noorden van Nederland? Makelaar 4EASYMOVING ondersteunt u bij de aankoop en verbouw van het huis. Ook organiseren wij de complete verhuizing.

Verhuizen naar Noord-Nederland?

U verlangt naar rust en ruimte? En bent u daarom op zoek naar een woning in één van de Noordelijke provincies: Drenthe, Friesland, Overijssel of Groningen. Uit eigen ervaring weten wij dat dat er bij zo'n beslissing komt kijken.4EASYMOVING heeft een flexibel concept waarmee wij de aankoop, verbouwing en verhuizing en alle bijbehorende zaken volledig arrangeren. 

U zoekt een woning?

U zoekt een vrijstaande woning in Drenthe of Overijssel? In een kennismakingsgesprek inventariseren wij o.a. uw woonwensen en gewenste locaties. Vervolgens gaan wij op zoek naar passende kandidaat-woningen en doen desgewenst een "voor"-bezichtiging om te verifiëren of de geselecteerde woning voldoet aan uw wensen. Dat bespaart u een hoop tijd en kilometers want u komt alleen kijken als er een match is. Uw droomhuis gevonden? Dan verzorgen wij de onderhandelingen, evt. de bouwkundige keuring en andere zaken die van belang zijn. Voordeel is dat u niet constant vanuit de Randstad naar Noord-Nederland hoeft te rijden. 

Bekijk ons woningaanbod 

U hebt een woning die verbouwd dient te worden?

U hebt uw droomhuis gevonden. Nu moet er nog wel verbouwd worden aan de woning. Maar wie gaat de verbouwing uitvoeren? Wij hebben een netwerk van gekwalificeerde vakmensen die elke verbouwing groot of klein aan kunnen. Gezien de grote afstand en reistijd is het lastig de complete verbouwing te monitoren. De kans bestaat dat er misverstanden ontstaan tussen de partijen die de verbouwing organiseren en uw eigen wensen. Naast een hoop frustratie kost dit veel geld. 

Wij monitoren de verbouwing van uw huis

Dit complete traject kunt u overdragen aan 4EASYMOVING. Voordeel is dat u één vertrouwenspersoon hebt die alle zaken op locatie voor u regelt. Het werk wordt georganiseerd in en rondom de woning. U krijgt regelmatige updates van de stand van zaken. Mochten er vragen opdoemen of problemen ontstaan dan wordt in nauw overleg beslissingen genomen. 

De verhuizing

De verhuizing organiseren wij van A tot Z. Werkzaamheden die wij uitvoeren:
  • Opvragen offertes bij diverse verhuizers
  • Inpakken van de inboedel
  • Schoon opleveren oude woning
  • Uitpakken inboedel bij uw nieuwe huis
  • Monteren en demonteren kasten, audio en andere zaken
  • Aansluiten TV’s, internet, computer

De kosten

Regelmatig zien wij dat mensen zelf de coördinatie van de verbouwing in handen nemen. Doordat u niet dagelijks op de "bouw" bent ontstaan er vaak misverstanden die weer meerwerk tot gevolg hebben. Dit meerwerk kost veel geld. Onze ervaring is dat het aanstellen van één centraal aanspreekpunt aan het einde van de rit u altijd kosten bespaart. 

Welk voordeel hebt u bij 4EASYMOVING?

  • Eén centraal aanspreekpunt
  • Dagelijkse updates en monitoring van het project
  • Geld besparen door meerwerk te voorkomen
  • Ruime ervaring met verhuizen, waardoor de ‘standaard’ valkuilen vermeden kunnen worden

Diensten

Contact

Hebt u vragen? Neem direct contact met ons op.