Verkoopstyling huis

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dus moeten de foto's en alle andere media die gebruikt worden om uw huis te presenteren aan potentiële kopers van de beste kwaliteit zijn. Goede verkoopstyling is daarom van het grootste belang om tot die perfecte foto's te komen. Ik maak gebruik van professionele specialisten om uw huis optimaal te prepareren zodat uw huis op een aantrekkelijke manier gepresenteerd wordt.

De eerste indruk

Op internet is een enorm aanbod aan woningen en bijbehorende woningpresentaties. Een koper ziet talloze foto’s van woningen voorbij komen. De eerste indruk is dan essentieel. Blijft uw woning hangen of klikt de koper alweer door naar de volgende woning.

Waarom verkoopstyling?

Goede verkoopstyling maakt dat een woning vlotter verkocht wordt. Verkoopstyling is erop gericht om uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor een zo groot mogelijke doelgroep. Dit betekent dat een woning vaak neutraal wordt neergezet middels foto’s. Daardoor kan de koper makkelijk zijn eigen wensen inbeelden in de eventuele nieuwe woning.

De voordelen van verkoopstyling

Om deze redenen is verkoopstyling belangrijk:
  • U krijgt nooit een tweede kans voor een goede eerste indruk. Die goede eerste indruk moet de potentiële koper aanzetten om een bezichtiging van uw huis aan te vragen. Een goede presentatie van uw huis is dus van groot belang.
  • Een huis kopen is een gevoelskwestie. Daarbij komt dat veel mensen het lastig vinden om bij een bezichtiging of op een foto door de persoonlijke inrichting van een huis te kijken. Het is belangrijk dat de kijker het gevoel krijgt dat het huis zijn of haar huis zou kunnen zijn. Met behulp van verkoopstyling wordt uw huis neutraal gepresenteerd waardoor het voor een kijker makkelijker wordt zich voor te stellen hoe zijn of haar spullen passen in bijv. de woonkamer of de slaapkamer.

Professionele verkoopstyling

Besluit u voor de verkoop van uw huis gebruik te maken van de diensten van 4EASYMOVING dan is professionele verkoopstyling inbegrepen in de aanpak. Samen met de verkoopstyliste bekijken we met u alle kamers en de tuinen. U krijgt tips en adviezen om uw huis voor te bereiden voor het maken van de foto's. Mocht uw huis al leeg staan dan is het mogelijk om met behulp van Cubiqz kartonnen meubels uw huis in te richten en foto's te maken. Een leeg huis verkoopt namelijk beter en sneller als het is ingericht.

Goede foto’s: essentieel voor woningverkoop

Zodra u klaar bent met alle voorbereidingen komt de verkoopstyliste om elke kamer te stylen en de foto's te maken. Natuurlijk worden ook de tuinen, eventuele bijgebouwen en de directe omgeving op de foto vastgelegd. 

Waarom kiest u voor 4EASYMOVING?

 makelaar drenthe en overijssel Professionele verkoopstyling is inbegrepen in de verkoopaanpak.
 makelaar drenthe en overijsselWerkt uitsluitend met gecertificeerde en ervaren verkoopstylistes.
 makelaar drenthe en overijsselGegarandeerd de best mogelijke presentatie van uw huis.

Zet de eerste stap

Wilt u ondersteuning bij de verkoop van uw woning? Zet nu de eerste stap ..

Neem direct contact op

Meer tips en antwoorden?

Onze diensten:

Contact

Hebt u vragen? Neem direct contact met ons op.