Huis laten taxeren door een gecertificeerd taxateur?

Uw huis laten taxeren? Makelaar 4EASYMOVING verzorgt de taxatie van uw huis in de regio Hoogeveen, Coevorden en Hardenberg.

''Uw huis snel en vakkundig laten taxeren tegen een scherp tarief incl. NWWI validatie?"

Vraag direct een taxatierapport aan

Wanneer is een taxatierapport noodzakelijk?

  • Na aankoop of bij een geplande verbouwing van uw huis heeft de hypotheeknemer een taxatierapport nodig als onderbouwing van de (uitbreiding van de) hypotheek. Bij het aanvragen van de Nationale Hypotheek Garantie is een taxatierapport altijd noodzakelijk. Validatie door het NWWI(*) is in de meeste gevallen een vereiste.
  • Bij het oversluiten of wijzigen van uw bestaande hypotheek.
  • Bij een scheiding. Indien u beide besluit het huis te verkopen of één van u neemt het huis over dan is een taxatie een objectieve manier om de waarde van het huis te bepalen. Deze waarde kan vervolgens gebruikt worden voor als de één de ander moet uitkopen.
  • Als bij de verdeling van de erfenis een huis betrokken is is een taxatierapport nodig om tot een objectieve bepaling van de waarde te komen. Het taxatierapport wordt ook gebruikt als onderdeel van de aangifte successie.
  • Bij het afsluiten van een opstal- en brandverzekering zodat u gedekt bent op basis van de juiste waarde van uw huis of bedrijf.
  • Indien u het oneens bent met de WOZ-waarde van uw huis of bedrijf is een taxatierapport vaak onderdeel van de bezwaarprocedure.

Voortaxatie?

In sommige situaties is het handig om vooraf meer informatie te hebben over de te verwachten taxatiewaarde. Dan biedt een voortaxatie uitkomst want die kan daar inzicht in geven. Binnen 1 werkdag geven wij u per e-mail een indicatie van de waarde van het huis. Let op: aan deze indicatieve waarde kunnen geen rechten worden ontleend.

Gecertificeerde taxateur: NRVT, NWWI, TVI en Taxateurs Unie

4EASYMOVING is een gecertificeerd taxateur. Wij staan ingeschreven in het register van de stichting Vastgoedcert en het NRVT. Door continue bijscholing en verplichte hercertificering zorgen wij dat onze kennis en kunde gewaarborgd blijft. 4EASYMOVING is aangesloten bij het NWWI, de Taxateurs Unie en het Taxatie Validatie Instituut (TVI). Hierdoor hebt u de garantie dat onze taxatierapporten geaccepteerd worden door alle geldverstrekkende instanties.

(*)NWWI: Nederlands Woning Waarde Instituut. Het NWWI valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Alleen taxateurs die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich aanmelden bij het NWWI.

huis taxeren hoogeveen, coevorden, hardenberg huis taxeren hoogeveen, coevorden, hardenberg woning taxatie hoogeveen, coevorden, hardenberg

Waarom kiest u voor 4EASYMOVING?

 makelaar drenthe en overijssel  Erkend taxateur
 makelaar drenthe en overijssel Persoonlijke aanpak
 makelaar drenthe en overijssel Heldere en overzichtelijke uitleg over het hoe en waarom van een taxatie
 makelaar drenthe en overijssel Binnen 4 werkdagen na opname ontvangt u het gevalideerde taxatierapport

 

Ik wil een taxatierapport aanvragen 

Zet de eerste stap

Nieuwsgierig geworden? Zet nu de eerste stap en neem contact met mij op.

Neem direct contact op

Onze diensten:

Contact

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op.